Plein20 heeft weer beperkt ruimte voor nieuwe aanmeldingen.
Ga voor een aanmelding naar het betreffende aanmeldformulier.

Er is ook ruimte voor aanmeldingen voor de "Groep jongeren van 15 tot 18 jaar."

"Zie hiervoor onder Groep Jongeren"

 

Plein20 en Corona:

Binnen de regels van het RIVM probeert Plein20 zoveel mogelijk behandelingen face to face te laten plaatsvinden volgens bijgaande afspraken Corona tekst.
Indien gewenst vinden de sessies plaats via beeldbellen of wordt naar een ander alternatief gezocht.  

 

Beste bezoeker van Plein20,

Als gevolg van de maatregelen in verband met Covid-19 kunnen wij op aangepaste wijze mensen face to face spreken. Wij moeten ons daarbij aan een aantal afspraken houden:

Dat betekent concreet het volgende

  1. Als je symptomen hebt (droge hoest, koorts, keelpijn, geur-en smaakverlies ), positief getest bent of als 1 van je huisgenoten positief getest is op Corona, ben je niet welkom op de praktijk en moeten we onze afspraak verzetten of op alternatieve wijze laten plaatsvinden  bv via beeldbellen. Neem hierover altijd contact op met je behandelaar via mail of SIGNAL.

  2. Je bent pas weer welkom als de symptomen een week weg zijn of als je getest bent en geen Corona blijkt te hebben.

  3. De wachtkamer wordt gebruikt voor maximaal 3 personen. U dient uw mondkapje op te houden.

  4. In de behandelruimte houden we 1,5 meter afstand. We geven geen handen en serveren niets te drinken. Er zal handgel staan waarmee je je handen kunt ontsmetten.

  5. Als je kinderen komt halen of brengen doe dat dan bij voorkeur alleen. 1 ouder mag – als dat wenselijk is – even mee naar binnen maar mag niet wachten in de wachtkamer. Kinderen worden op de afgesproken tijd weer opgehaald; het is daarbij voor je kind niet handig om heel lang voor de ramen van de praktijk te gaan staan wachten.

  6. Als je zelf – in verband met Covid-19- liever niet op de praktijk komt,  wordt in overleg met je behandelaar voor een alternatief gekozen.

Namens de medewerkers van Plein20.