Channa is BIG geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog, gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren, (jong-)volwassenen en hun ouders.

Channa was voorheen lange tijd werkzaam in verschillende academische ziekenhuizen, waaronder het Emma Kinderziekenhuis AMC, waar zij is gepromoveerd, en het VU Medisch Centrum, waar zij haar GZ-opleiding voltooide. Sinds 2018 is ze werkzaam bij Plein 20, waar ze werd opgeleid tot psychotherapeut. Vanaf september 2023 heeft ze haar eigen praktijk in hetzelfde pand als Plein 20 en is sprake van een nauw samenwerkingsverband.

Channa is EMDR practitioner, gespecialiseerd in neuropsychologische diagnostiek, en geschoold in schematherapie en systeemtherapie. Ze behandelt verschillende probleemgebieden, te zien onder “klachten en problemen”. Ze heeft o.a. affiniteit en ervaring met de behandeling van kinderen en jongeren met medische problemen en psychosomatische klachten, en het werken met (zeer) jonge kinderen en hun ouders. Channa spreekt vloeiend Engels.

Lidmaatschappen
• Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
• Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

BIG nummer
69924750416 en 49924750425