Plein20 heeft momenteel alleen ruimte voor aanmeldingen van kinderen tot 10 jaar en voor jongeren vanaf 15 jaar voor de groepstherapie.

"Zie hiervoor onder Groep Jongeren"

No show

Het kan voorkomen dat u door ziekte of andere oorzaak een afspraak niet kunt nakomen. Bij annulering 24 uur van tevoren hetzij per e-mail of telefonisch, worden geen kosten in rekening gebracht.

Als de afspraak niet binnen 24 uur van tevoren is afgezegd, nemen wij contact met u op.

In geval van een noodsituaties of ernstige ziekte kan coulance worden betracht, maar het uitgangspunt is dat niet nagekomen afspraken doorberekend worden. Het bedrag voor 2022 is € 55,-- voor een therapiesessie en € 110 voor een dubbele sessie. U krijgt hiervan een nota thuisgestuurd.

Deze rekening kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar !

 

Annulering behandeling

U heeft zich aangemeld, maar u ziet toch af van een intake. Als er in dat geval door Plein20 al een dossier aangemaakt is en telefonisch overleg met u of met de verwijzer is gevoerd, dan wordt deze (beperkte) tijd toch in het dossier opgenomen in het kader van pre- intake. Dit leidt tot een rekening die naar uw zorgverzekeraar gaat. Het gaat hier doorgaans om een beperkt bedrag, maar het is wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent als u zich bij Plein20 aanmeldt en zich in wilt schrijven.